Ungekonsulent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ungekonsulent søges til Lejre Familiehus

Vi kunne skrive som alle andre, at vores Vision…
er at have den unge i centrum for alt vi gør og altid har fokus på høj trivsel, med et bæredygtigt arbejdsmiljø og stor fleksibilitet for medarbejderne og vi søger en ungekonsulent, der har begge fødder plantet solidt i jorden. Har evnen til at bevare roen og overblikket. Har nyeste viden inden for socialområdets behandlings tilgange og mange års praksis erfaring. At vi søger en ungekonsulent som både involverer og samarbejder med alle omkring sig 24/7 og udviser stor selvstændighed i rollen som den ansvarlige for indsatsen over for den unge.
Men det gør vi ikke!
Vi søger dig, som helt kort har lyst til at være ungekonsulent i Familiehuset og arbejde med støttekontakt opgaver i lejre kommune.
Vi søger dig som har ungekonsulent hjertet og fagligheden på rette sted og fagligheden på rette sted. Hos dig er det lysten, der driver værket. Om du er erfaren eller ej, gør ikke den store forskel.
Det som gør en forskellen for os, er at du formår at bruge dine kompetencer og faglighed på rette tidspunkt til gavn for vores børn og unge,
Hvem er vi så?
Vi er 17 medarbejdere fordelt på 3 ungekonsulenter 12 familiekonsulenter 1 psykolog og en faglig koordinator
Vi er en del af Familierådgivningen, Familierådgivningen er én afdeling med fælles afdelingsleder og der arbejdes stærkt henimod at en familie eller unge sag er et fælles anliggende, hvori der er en indbygget forventning om at både myndighedsrådgiver og ungekonsulenter, familiekonsulenter løbende afstemmer indsatsen.
Familiehuset tilbyder unge og familierettede indsatser til familier med børn og unge i alderen 0 til 18 år, der arbejder for og med børn, unge og familier i udsatte positioner
Du bliver en del af et engageret og stabilt team, hvor vi alle sammen har stor interesse i et tæt og godt sammenhold og høj faglighed.

Din opgave
• Gennemførelse og udvikling af støttekontakt arbejde via samtaler og aktiviteter.
• Sikre udvikling og trivsel, ved at skabe stabilitet på netop de områder af den unges liv, hvor det måtte være hensigtsmæssigt og nødvendigt i forhold til de problemstillinger, den unge og familien står i her og nu.
• Facilitere gruppeforløb i samarbejde med kollegaer for børn, unge og forældre.
• Udarbejde statusrapporter til opfølgning på foranstaltning eller som del af udarbejdelsen af børnefaglige undersøgelser.
Om dig
• Har en pædagogisk eller socialfaglig uddannelse.
• Det er naturligt for dig at se den unge som en del af den samlede familiedynamik.
• Du evner at se på ressourcer og potentialer, og formår igennem en stærk relationskompetence at skabe udvikling og rammer der tilgodeser de udfordringer og livsomstændigheder der er til stede, men med et konstant blik på motivation og muligheder for forandring.
• Det er naturligt for dig at arbejde helhedsorienteret og har mod på at medvirke til at udvikle processer og metoder i Familiehuset.
• Du ved at sådanne opgaver ikke kun kan løses indenfor ”almindelig åbningstid”, og derfor må du forvente aften og weekend arbejde.
Løn og ansættelse
Tiltrædelse 1 juni 2024 eller efter aftale. Vi tilbyder løn og ansættelse efter gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer ugentligt.
Ansættelsessamtaler den 29. april 2024
OBS: Ansættelsessamtalerne er i Familiehuset. Ejby Strandvej 2B 4070 Kirke Hyllinge Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte teamleder Johnny Wittendorff Pedersen På tlf. 21 13 33 28
Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Møllebjergvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028954

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet