Spændende stilling som erfaren tømrer søges til dynamisk virksomhed

Profilbillede
dato

Vi søger en dygtig og erfaren tømrer til en spændende stilling i en dynamisk og voksende virksomhed. Som tømrer vil du blive en del af et stærkt team, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og bidrage med din ekspertise inden for tømrerfaget. Er du den tømrer, vi leder efter?

Virksomheden er kendt for sit høje kvalitetsniveau og sin professionelle tilgang til alle opgaver. Som tømrer i vores virksomhed vil du blive en del af en arbejdsplads, der værdsætter faglighed, samarbejde og god kundeservice. Vi søger en tømrer, der kan bidrage til at opretholde og videreudvikle disse værdier.

Din profil
- Erfaring som tømrer
- Kørekort
- Svendebrev som tømrer

Dine primære arbejdsopgaver
- All-around tømrerarbejde
- Vedligeholdelse og reparation af bygninger
- Kundekontakt og rådgivning

Et udpluk af dine fordele
- Attraktiv løn
- Fastansættelse
- Firmabil

Praktisk information
Stillingen som tømrer honoreres jf. gældende overenskomst, og ansættelsesvilkår forhandles ud fra dine kvalifikationer. Opstart er, når den rette kandidat er fundet, og alle får svar på deres ansøgning.

Sådan søger du jobbet
Søg stillingen som tømrer ved at trykke på "Ansøg nu" og udfyld dine informationer på hjemmesiden. Du kan også søge ved at sende en mail med dit CV til hr@powermatch.dk. Skriv "Tømrer" som emne. Efter din ansøgning ringer vi dig op mhp. en telefonisk samtale og dernæst en jobsamtale.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge jobbet som tømrer. Data bliver behandlet jf. vores privatlivspolitik, som kan læses inden ansøgningen sendes. Er du vores nye tømrer?

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PowerMatch, Njalsgade, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069651

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet