Projektkoordinator til LAG Fjordlandet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Koordinator for LAG Fjordlandet

 

Udvikling i Lejre og Frederikssund landdistrikterne – er DU vores nye projektkoordinator?

 

LAG Fjordlandet er en lokal aktionsgruppe under Plan- og Landdistriktsstyrelsen, der har til formål at skabe udvikling i landdistriktet vha. EU-midler til erhvervs- og almennyttige projekter, som indeholder innovative ideer, bæredygtig udvikling og partnerskaber. 

Som LAG koordinator bliver det din opgave i samarbejde med bestyrelsen for LAG Fjordlandet at hjælpe projekter på vej, der opfylder LAG Fjordlandets udviklingsstrategi, hvor vi årligt uddeler godt 2 mio. kr. til projekter i Lejre og Frederikssund kommuner.

 

Om jobbet:

Arbejdet som koordinator i LAG Fjordlandet består både af administrative og kommunikative opgaver, samt opsøgende arbejde med at identificere nye projekter og bistå projektholdere projektholdere med at få udarbejdet ansøgninger og få indhentet og vedlagt relevant materiale til ansøgningerne.

 

  • Som person er du udadvendt, imødekommende og struktureret.
  • Du har både en kreativ side, til at arbejde med SoMe og en struktureret side, til at holde styr på regnskab, bogføring og rapportering af projekter.
  • Du har et godt kendskab til fundraising mekanismerne og har erfaring med online ansøgningsskemaer.
  • Du kender til udfordringerne for iværksættere og forstår de særlige udfordringer, som iværksættere og foreninger står med ift arbejdet med at etablere en kompleks projektansøgning.

Opgaver som LAG koordinator er bl.a.

  • Sikre projektholdere en god og støttende ansøgningsproces, den videre bearbejdning af ansøgningsmaterialet overfor bestyrelsen, samt tilbagemeldinger om tilskud til ansøgerne – og rapportering til Landdistriktsstyrelsen
  • Bistå bestyrelsen i arbejdet, forberedelser og afvikling af bestyrelsesmøder samt være referent på alle møder
  • Varetagelse af den daglige sekretariatsfunktion såsom administration, bogføring, opdatering af SoMe sociale, private og professionelle medier, LAG’ens hjemmeside, medlemskartotek, nyhedsbreve mv.
  • Deltagelse i møder og seminarer i Landdistriktsstyrelsen, for at sikre en høj kvalitet af det arbejde, der foretages i LAG-regi i Danmark

Du referer i dagligdagen til LAG Fjordlandets forretningsudvalg. forperson

 

Kvalifikationer:

Du er en engageret og erfaren projektleder, og du besidder evner og kompetencer til at rådgive ansøgere, både ift. udfyldning af ansøgningsskemaer, samt kunne rådgive ansøgere bredt ift. fundraising, drift og udvikling. En LAG ansøgningsproces kræver udarbejdelse af business cases, projektgrundlag, finansieringsplaner samt dokumenterede evner til at gennemføre selve projektet. Du er bekendt med metodisk opfølgning på de støttede ansøgninger ift. projektøkonomi og opnåede mål. 

 

I din egenskab af at stå for sekretariatsbetjening af bestyrelsen lægger du vægt på at sikre, at medlemmerne ved indkaldelser får opdateret og korrekt materiale i aftalt tid forinden møderne, at tage referat under møderne, og sikre udsendelse af referat efter møderne. 

 

Du vil være LAG’ens vidensperson, når det gælder samarbejdet med Plan- og Landdistriktsstyrelsen, ligesom du vil være vores daglige forbindelsesled med styrelsen. 

 

LAG er en offentlig tilskudsordning under Plan- og Landdistriktsstyrelsen, og baseret på en EU-forordning. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med offentlig tilskudsadministration, relevante EU-tilskudsordninger – eller har mod på at sætte dig grundigt ind i de specifikke områder. 

 

Endelig er et godt kendskab til det lokale erhvervs- og foreningslivs sammensætning, brancher og netværk klart en fordel. 

 

Arbejdstid:

Stillingen er 32 timer ugentligt, med væsentlig fleksibilitet i forhold til arbejdstider og arbejdssted samt mobilitet i forhold til møder og aktiviteter i landdistriktet. Det forventes, at du har kørekort og bil til rådighed.

 

Arbejdssted:

LAG Fjordlandet har sekretariatsadresse i Ejby i Lejre Kommune. Herudover vil din primære arbejdstid hos ansøgere, hvor du hjælper med LAG ansøgningerne. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra.

 

Tiltrædelse og varighed:

Tiltrædelse forventes at være 1. august 2024.

Tilskudsperioden for LAG Fjordlandet løber frem til 31. december 2027, og stillingen vil derfor være tidsbegrænset med udløb 31. december 2027.

 

Løn: Løn efter aftale og kvalifikationer.

 

Mere information: Du kan få mere information om stillingen ved at kontakte forperson Alice Nielsen på tlf. 5214 7223

 

Ansøgning og frist: Fristen er 31. maj 2024 kl. 12.00 

Der bliver indkaldt til jobsamtaler i uge 19. 

 

LÆS mere om LAG Fjordlandet og vores udviklingsstrategi på:

https://lag-fjordlandet.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (32-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

LAG Fjordlandet, Nordmarksvej, 4070 Kirke Hyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048209

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet