Oplev June Beltoft på Skovgården: En eftermiddag med originale sange og fortællinger

dato

Tag med til en hyggelig eftermiddag på Skovgården, når June Beltoft inviterer til en intim koncertoplevelse lørdag den 5. oktober 2024 kl. 16:00. Med sange om livets små og store dramaer, leveret med både alvor og et glimt i øjet, vil June fortrylle publikum med sin akustiske guitar og stemme.

En musikalsk rejse gennem livets dramaer
June Beltoft vil tage publikum med på en musikalsk rejse gennem livets mange facetter, især kærlighedens op- og nedture. Hendes originale sange, som spænder over genrer som country, folk, pop og rock, bliver sunget både på engelsk og dansk. Koncerten består af to sæt af hver ca. 40 minutters varighed med en lille pause imellem.

Relatérbare tekster og personlige anekdoter
June skriver sine egne sangtekster, der både er relatérbare og personlige. Hver sang bliver introduceret med små historier og anekdoter, hvilket skaber en sammenhængende fortælling gennem hele koncerten. Dette giver publikum en dybere forståelse og forbindelse til musikken.

Praktiske detaljer
Arrangementet finder sted på Skovgården, Holtensmindevej 54, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge. Der vil være et begrænset udvalg af drikkevarer til salg, men man er også velkommen til selv at medbringe drikkevarer.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 5. oktober 2024
Tid: Kl. 16:00
Sted: Skovgården, Holtensmindevej 54, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge
Entré: 175 kr
Arrangør: Alle

Kom og nyd en eftermiddag fyldt med musik, fortællinger og hyggeligt samvær!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut