Musikalsk og Matematisk Engageret Lærer til Indskolingen ved Kirke Hyllinge Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kirke Hyllinge Skole søger dygtig og engageret musiklærer med flair for matematik i indskolingen.

Træd med ind i vores gode indskoling, 0. – 5. klasse, her skal du være musiklærer med udpræget rytmesans, og lyst til at skabe god musikundervisning og at oparbejde en tradition for morgensang og musikalsk glæde. Du skal også være matematik- og delt klasselærer på 2. årgang. Du brænder for musik og matematik, og du mestrer god klasserumsledelse og har dertil et ressourceorienteret børnesyn. Samarbejde er et nøgleord for dig, og du har lyst til at bidrage til at skabe stærke fællesskaber og rammer for børnenes læring og trivsel. 

Du træder ind i noget godt.
Vi søger dig, der sammen med dit team tager hånd om den daglige praksis. Du er nysgerrig på børnenes læring og sætter din faglighed i spil i hverdagsstrukturen, og så har du har stor lyst til at indgå i et fællesskab med mange dygtige kollegaer, der ligesom dig, er medskaber på skolens sammenhængskraft og de stærke fælleskaber. 

Vi søger en underviser der vægter børnenes trivsel og læring, derfor ser vi på mennesket og dine personlige kompetencer. Du har et godt og smittende humør, næres af faglig sparring og professionelt samarbejde med ligesindede kollegaer. Vi vægter børnenes stemmer højt og tror på, at medinddragelse er afgørende og fremmer motivationen, lysten og viljen til at indgå i, og arbejde for de stærke fællesskaber.

Om os

På toppen af Lejre Kommune finder du Kirke Hyllinge Skole, her dyrker vi de stærke fælleskaber og praktiserer et ressourceorienteret børnesyn. Højt beliggende med udsigt til sagnlandet finder du vores skole med et levende børne/ungeliv i både skole, SFO og Klub. På skolen bliver du mødt af positive og aktive kollegafællesskaber. Vi er i fuld sving med at gøre vores gode skole endnu bedre, og ser ind i nogle spændende år hvor vi folder Lejre Kommunes skolevision "At turde satse" ud for at skabe de bedste forudsætninger for vores elever. Sammen får vi tingene til at ske, og sammen skaber vi de bedste forudsætninger for læring og trivsel blandt vores 410 elever fra 0. – 9. klasse. Det får du også på Kirke Hyllinge skole;

• En skole, hvor medbestemmelse og medinddragelse er en del af vores kultur - vi skaber den motiverende skole sammen
• Et godt medarbejderkollegie – masser af liv, latter og fællesskab
• Kollegaer, lederteam, forældre og skolebestyrelse – et frugtbart samarbejde

Klar til nye udfordringer og luftforandring?
Kom forbi og mød din måske kommende nye arbejdsplads. Vi giver en kop kaffe og deler ud af gode svar til dine spørgsmål. Kontakt skoleleder, Jakob Sjørslev på tlf. 20 30 42 17 eller Viceskoleleder Rikke Strange på tlf.23 65 65 53.

På vores hjemmeside https://krhskole.aula.dk/ kan du læse mere om vores skole.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Der afholdes samtaler i uge 25, ansøgningsfristen er 17. juni 2024.

Tiltrædelse 1. august 2024.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8f3f5180)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Bygaden, 4070 Kirke Hyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056011

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet