Kalder alle natteravne! - Circle K Kirke Såby søger lige nu deres nye nattesælger på 20-25 timer

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kære fremtidige kollega

Lad os sige det som det er. At arbejde som nattesælger hos os er ikke for alle. Men vi tror det er noget for dig!

Os som arbejder her er vilde med det, og hvis du spørger en af vores uundværlige nattesælgere, hvorfor de elsker at arbejde ved Circle K, kan det ofte koges ned til 3 ord: Frihed, fleksibilitet og selvstændighed. 

For at trives i netop denne stilling skal du nemlig først og fremmest forstå hvad det vil sige at arbejde med frihed under ansvar. Da du primært står alene i butikken når du er på arbejde, har du ansvaret for at det hele spiller i løbet af natten, så vores kunder oplever service i verdensklasse, får serveret lækker mad og får den bedste oplevelse i butikken. Din rolle og dit arbejde som nattesælger vil være altafgørende for at butikken kan køre optimalt resten af dagen. 

Og vi er ikke et sekund i tvivl om, at det er en rolle du kan påtage dig! 

Vi leder efter en positiv teamplayer som:  
• Er en rigtig natteravn, der bare arbejder bedst når vi andre ikke gør. Erfaring med tidligere nattearbejde er derfor et plus! 
• Kan lide at tilberede mad. For vi elsker det! Og vi ser derfor gerne, at du har lyst til at ligge en dyd i at smøre de lækreste sandwich og lave den bedste burger. 
• Kan holde hovedet koldt, når der kommer uforudsete udfordringer ind af døren, og formår at løse dem med sund fornuft 
• Har en smule rengøringsvanvid, eller blot forstår at vores kunder får den bedste oplevelse med et rent toilet og en ren butik 
• Motiveres af at yde fantastisk kundeservice og ved hvad der skal til for at vores kunder får det bedst mulige pit-stop når de er på farten om natten 

Hvad kan vi tilbyde dig? 
Hos Circle K er der plads til alle! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på, og vi arbejder altid samme som One team! 

Det er altafgørende at du har lysten og motivationen til at lære nye ting, udvikle dig og bidrage til vores ”one-team” kultur. Hvis du har ambitionen om at bygge en karriere, får du unikke muligheder i Circle K, så længe du har den motivation der skal til. 

Udover helt unikke udviklingsmuligheder, tilbyder vi et job med attraktive fordele og personalegoder. Som en del af vores Circle K familie vil du blandt andet få gode medarbejderrabbatter på brændstof, bilvask samt på mad og drikkevarer ialle vores butikker.

Derudover tilbyder vi: 
• En attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring! 
• Fordelagtige lønninger og nattillæg  
• Og ikke mindst, Danmark bedste kolleger! 

Så hvis du vil have et job, hvor du har fri om dagen men ejer natten, så send os din ansøgning med det samme, og så lover vi dig, at du bliver en del af et fantastisk team på Circle K Kirke Såby. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Store Manager Linda Larsen på tlf nr.: 46 49 26 25

Antal timer:  
20-25 timer om ugen med mulighed for flere i perioder.

Hos Circle K, gør vi tingene en smule anderledes. Det er ikke det der står på dit CV, som vi lægger vægt på. Vi lægger vægt på dig, dit smil og dit engagement. Hvis du går videre med din ansøgning, kan du se hvad vi mener.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse:  
Løbende 

På vej i den rigtige retning - vil du være med?
Hos Circle K arbejder vi på en mere bæredygtig og klimavenlig transport. Vi arbejder for at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod. Læs mere om hvordan vi vil gøre transporten grønnere: https://www.circlek.dk/groenomstilling

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

CIRCLE K DANMARK A/S, Landevejen, 4060 Kirke Såby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://ars2.equest.com/?response_id=00bbff17e72fa01f1f9ae4b3578a7472

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844695

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet