Er du vores nye konsultationssygeplejerske?

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Elsker du typen, som bor på en gammel gård i smukke, landlige omgivelser, og som gennem årene har fået sig en-to-tre kroniske sygdomme, som ikke er gået over af sig selv - selvom de kom af sig selv? Så har vi lige de rigtige patienter til dig samt mange andre rare patienter, som har brug for din ekspertise.

Vi er et lægehus i Skibby med 1 fast læge, 1 uddannelseslæge, en sekretær og 1-2 sygeplejersker. Der er ca. 1.700 patienter tilknyttet praksis. Lægehuset har fokus på patientsikkerhed, stærke relationer til patienterne og på høj kvalitet af faglighed. I det daglige arbejde fungerer vi som et team med åbne døre og med skemalagt supervision. Vi kan tilbyde dig et meningsfyldt arbejde i et inspirerende og hyggeligt arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer en hverdag i balance.  Du kan se mere om os på www.laegerne-birkevej.dk.

Vi søger en energisk konsultationssygeplejerske med højt fagligt niveau og godt humør :-). Du skal gerne være ”mulitikunstner” og trives med forskelligartede opgaver – både kliniske og administrative. Pasning af sekretærfunktion samt en del sygebesøg er også nogle af arbejdsopgaverne. Foruden de almindelige sygplejefaglige opgaver, vil der være mulighed for at lære og deltage i akupunktur mv. Det forventes ikke nødvendigvis, at alle opgaver kan håndteres fra starten – Der lægges et relevant uddannelsesprogram for oplæring ud fra dine ønsker og kompetencer mv.

Stillingen er på 15-30 timer ugentligt efter aftale. Løn efter overenskomst. Erfaring fra job som konsultationssygeplejerske, praksisrelevant arbejde samt kendskab til lokalområdet vil være en fordel. Om muligt tiltrædelse august 2023.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til sekretær Karen Jensen på telefon 47 52 81 00 eller mail på birkevej4a@gmail.com.

Vi glæder os meget til at høre fra dig inden mandag den 26.06.23 på birkevej4a@gmail.com.

Ansættelsessamtaler vil finde sted 28-29. juni.

Lægerne på Birkevej
Birkevej 4A
4050 Skibby
Tlf.: 47 52 81 00

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Lægerne på Birkevej, Birkevej, 4050 Skibby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: birkevej4a@gmail.com

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847297

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet