Bliv en Del af Et Stærkt Team og Skab Stærke Børnefællesskaber ved Kirke Hyllinge Skole

Profilbillede
dato

"Det bedste er, når vi sammen med børnene får skabt stærke børnefællesskaber"." At se hvordan børnene udvikler sig og hvilken god proces de går igennem hen over året i skolen og SFO'en"

Linda og Hanne er børnehaveklasseledere i vores børnehaveklasser og Rasmus og Anders er pædagoger på 0. årgang og i vores SFO på Kirke Hyllinge Skole, og ordene ovenfor kommer fra dem. Vi søger dig, der vil være børnehaveklasseleder i vores tredje børnehaveklasse efter sommerferien 2024. Er du klar på en værdifuld hverdag, hvor du er med til at sikre den allerbedste start på skolelivet for vores mindste elever i et stærkt og samarbejdende team? 

Hvem er dit nye team og hvem er du?

Du bliver en del af et humørfyldt og velfungerende årgangsteam, der er kendetegnet ved humor, struktur og åbenhed. Vi arbejder tæt sammen i forberedelsen af undervisningen og arbejder ofte med de samme forløb i klasserne. Vi har mange fælles aktiviteter på årgangen og opfatter os som en stor enhed. Vi har stort fokus på overgangsarbejdet fra børnehave til skole, og har et godt samarbejde med børnehusene i Kirke Hyllinge.

Du er en glad, nysgerrig og kreativ børnehaveklasseleder, der er begejstret for at arbejde med børnenes første møde med skolelivet. Du er nærværende og rummelig i dit møde med verden omkring dig, og mestrer at jonglere med mange bolde i luften. Du formår at træffe de hurtige beslutninger i en travl hverdag, og er optaget at skabe de bedste vækstbetingelser for børnene, der styrker dem i at gro i stærke fællesskaber. Vil du udvikle skolen sammen med os? Kom med – vi er allerede godt i gang!

Om os

På toppen af Lejre Kommune finder du Kirke Hyllinge Skole, her dyrker vi de stærke fælleskaber og praktiserer et ressourceorienteret børnesyn. Højt beliggende med udsigt til sagnlandet finder du vores skole med et levende børne/ungeliv i både skole, SFO og Klub. På skolen bliver du mødt af positive og aktive kollegafællesskaber. Vi er i fuld sving med at gøre vores gode skole endnu bedre, og ser ind i nogle spændende år hvor vi folder Lejre Kommunes skolevision "At turde satse" ud for at skabe de bedste forudsætninger for vores elever. Sammen får vi tingene til at ske, og sammen skaber vi de bedste forudsætninger for læring og trivsel blandt vores 410 elever fra 0. – 9. klasse. Det får du også på Kirke Hyllinge skole;

• En skole, hvor medbestemmelse og medinddragelse er en del af vores kultur - vi skaber den motiverende skole sammen
• Et godt medarbejderkollegie – masser af liv, latter og fællesskab
• Kollegaer, lederteam, forældre og skolebestyrelse – et frugtbart samarbejde

Ansættelse og samtaler

Kom og besøg os – kaffen er også god! Vi byder på kaffe og rundvisning på skolen, og deler ud af gode svar til de spørgsmål du måtte have. Kontakt Skoleleder Jakob Sjørslev på tlf. 2030 4217 eller Klub- og SFO leder Ronnie Hansen på 2183 3270 og aftal nærmere. Du kan lære os godt at kende ved at besøge vores facebookside eller vores hjemmeside.

Vi afholder samtaler i uge 25, og ser gerne at du er kan starte 1. august 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=93ff3749)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Bygaden, 4070 Kirke Hyllinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056001

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet