Billigste boliger til salg i Kirke Hyllinge - Priser fra 1,2 millioner kroner

Profilbillede

Boligmarkedet flytter sig hele tiden, og det kan derfor være svært at vide, hvor meget du skal betale eller kræve for et hus.

Giver det mening for jer at investere i noget billigere nu og se på priserne om et par år?

Vi har her samlet et overblik over Kirke Hyllinges billigste boliger. Prisforskellen på Hyllingeparken 28 og Bybrønden 12A, Sæby fortæller os, at det altid er vigtigt at læse mellem linjerne.

Der er mange årsager til at nogle boliger er billigere end andre. Beliggenhed er en vigtig faktor som det kan være svært at gøre noget ved. Hvis huset er billigt på grund af en knap så god beliggenhed skal man selvfølgelig passe på med at investere for meget i boligen. 

Skyldes en lav pris til gengæld at huset trænger til en modernisering – lille eller stor – ja så er der masser af muligheder for det gør det selv personerne. Nogle gange kan små ting gøre en kæmpe forskel, hvis boligen fremstår forsømt. Ser du mulighederne i huset – så tag en byggesagkyndig med dig og få gennemgået ejendommen. Der vil ofte være mulighed for at gøre et kup – så billige boliger kan være rigtig spændende. Kan du ikke lave det hele selv så kan du måske finde hjælp her

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Boliga.dk.
Kilde: Boliga.dk